(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
KRÉM NADSTAVOVANÝ KAŠÍ
Potřebné ingredience
· 250 ml mléka · 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky · 1 vanilkový cukr · 50 g Omegy · moučkový cukr dle chuti · 250 g másla
Postup přípravy
Abychom zabránili hrudkám, mouku rozděláme do mléka přes sítko. Do hotové horké kaše dáme 1 vanilkový cukr a 50g Omegy. Mícháme do rozpuštění tuku. Na kaši položíme igelitový sáček (tím zabráníme vzniku škraloupu) a necháme vychladnout. Máslo a cukr dle chuti šlehačem utřeme a po lžících přidáme vychladlou kaši. Vše by mělo mít pokojovou teplotu. Můžeme přidat kakao.
Tento krém je lehký, krásně našlehaný a vhodný na potahované dorty.
Tento krém je lehký, krásně našlehaný a vhodný na potahované dorty.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé